Poul Ander Frederiksen skulle til den årlige award fest i Hedensted Kommune have være hædret med Nybolig prisen 2019 – tidligere “Du gør en forskel”, men hædringen kom til at foregå lidt anderledes, da Corona bremsede alle planer om at afvikle festen i foråret 2020. Derfor kunne prisen først overrækkes i starten af december 2020, hvor Poul Anker blev overrasket til træningen i Hornsyld Idrætscenter en næsten almindelig tirsdag aften.

“Han har kun en fejl. Han er utrolig dårlig til at sige nej”, sådan lød det med et glimt i øjnene fra Flemming Thykjær, Peter ÅG og Lone Hybel da de sammen overrakte Nyboligprisen til Poul Anker.

Prisen har tidligere gået under navnet Du gør en forskel-prisen, og Poul Anker Frederiksen er i følge indstillingen til prisen en, der om nogen gør en forskel.

Han har tidligere været aktiv i fodboldafdelingen, men siden 2005 har været en del af volleyball-afdelingen. En afdeling som han i sin tid var med til at starte, og som i dag er en velfungerende og meget aktiv afdeling i Hornsyld IF. Dertil kommer, at Poul Anker også udgør en vigtig brik i Bierfesten i Hornsyld, der i år skulle have haft 10 års jubilæum.

Poul Anker har et højt forventningsniveau til sig selv og er altid villig til at træde hjælpende til eller være primusmotor. Han er et utroligt rart og ihærdigt menneske med gang i foreningslivet og privatlivet. Han møder altid op i godt humør og deltager i alt, hvad tiden tillader, lød det fra prisoverrækkerne, da de overraskede Poul Anker i Hornsyld Idrætscenter.