U10 drenge vinder af A-finalen til Limfjords Cup 2019

Glade fodboldspillere fra Hornsyld byfest 2019

U13 drenge Jysk Fynsk mester i 2019

Fodbold – ungdom

Når vi siger fodbold for alle, mener vi først og fremmest, at alle skal have et tilbud om træning og kampe på et niveau, der svarer til deres fodboldmæssige udvikling. Det er en kæmpe udfordring, men en nødvendighed, for at bevare glæden ved den gode fritidsinteresse, som, vi synes, fodbold er. Det er bekymrende, at mange teenagere holder op med at dyrke deres idræt og dermed mister det fællesskab, som livet i en idrætsklub også giver.

Det er vigtigt at sikre, at de unge mennesker bevarer en sund og aktiv livsstil.

Vi tror, det betyder meget, at forældrene bliver ved med at bakke op om idrætten, også når børnene bliver store, samt at forældrene kommer regelmæssigt og ser kampene, og måske giver træneren en hjælpende hånd, også når de bliver juniorer og ynglinge.

For at udvikle klubbens sociale liv forsøger vi at opbygge en række traditioner og give børnene nogle oplevelser gennem afholdelse af stævner både udendørs og indendørs, træningslejre, deltagelse i stævner og turneringer, fælles sæsonafslutninger osv.

MEN det er svært at skaffe frivillige ledere og trænere, så vær med til at støtte op om dem, vi har. Husk at de alle gør en stor frivillig indsats også for dit barn. 

Hvis du har lyst til at gøre en indsats, stor eller lille, er du velkommen til at kontakte HIF Ungdomsfodbold.

Vi prøver at skabe en tryg og sikker ramme i HIF. Det er vigtigt, at vi skaber en positiv atmosfære såvel på banen som udenfor. En del af denne tryghed handler om sikker transport til udekampe. Vi skal opfordre alle til at sikre, at færdselsreglerne overholdes, herunder at fartgrænserne ikke overskrides, og at alle bruger sikkerhedssele. Vi har et fælles ansvar for vores børn.

Vi ser frem til et positivt samarbejde om fodbolden for alle.

HIF Ungdomsfodbold