Hvem er Hornsyld IF?

Hornsyld IF genopstod i sæsonen 2005/06 efter at Bjerre IF Volley blev nedlagt tilbage i 1990’erne.

Tidligere spiller og træner Claus Ørnsholt samt Poul Anker Frederiksen ønskede at genoplive motionsvolleyball i Hornsyld og i de første par sæsoner spillede klubben motionsvolleyball (mix) i Horsens i en privatturnering under DGI.

I sæsonen 2009/10 startede et stort kuld ungdomsspillere (årgang 1993’ere), der alle besad et kæmpetalent og potentiale. Gennem de efterfølgende år har de dannet basis for klubbens tilmelding til Jyllandsserien og med Flemming Bjerregård som træner rykkede holdet op i Danmarksserien. Truppen er i perioden også blevet udvidet med flere både rutinerede divisionsspillere og talentfulde nye spillere. Efter at have spillet i Danmarksserien i 2 sæsoner, rykkede holdet i 2015 op til den daværende 3. division. Sæsonen gik over al forventning, og allerede i 2016 rykkede holdet op i 2. division. Siden da har holdet hørt til toppen af 2. division, og var i både 17/18 og 18/19 sæsonerne en del af oprykningsspillet til 1. division.

Der er sideløbende med udviklingen af førsteholdet startet flere ungdomsspillere i klubben, som jævnligt introduceres til træning på højere niveauer, så fortsat udvikling sikres. Der deltages jævnligt i stævner i både ungdomsvolley og jyllandsserie-niveau på herresiden.

I sæsonen 2018/2019 blev der for alvor banket gang i dame-volley i Hornsyld. Efter flere sæsoner med svingende spillerantal lykkedes det vores damehold at vinde jyllandsserien, så oprykning til Danmarksserien blev en realitet. Holdet består af en god samling af erfarne og nye spillere og har et stort potentiale for videre udvikling. Vi glæder os meget til at følge dameholdenes videre udvikling.

 

Klubbens sponsorer

Få dit logo her - Kontakt: John Skriver, johnskriver@gmail.com  

Hovedsponsor