På Hornsyld IFs generalforsamling den 24/6-21 blev Hanne Rützou kåret som “Årets leder 2020”.

Hanne har været aktiv for Hornsyld IF i ca. 30 år. Hun har været engageret og loyal frivillig til mange byfester i Hornsyld, til stort set alle koncerter i Hornsyld, ligesom hun også har været involveret i volleyball afdelingen både i den ”gamle” og den “nye” version. Hanne var også involveret tilbage i 1995 hvor der var det store Beach volley stævne i Juelsminde på stranden. I den nye version af volley afdelingen har Hanne stor andel i den positive udvikling der er foregået og stadig pågår i afdelingen.

Hannes familie er også altid blevet involveret i opgaverne, så de er blevet involveret i foreningslivet og har prøvet de mange forskellige opgaver, der findes i en forening – bl.a. er de sendt på rundtur i Hornsyld med affaldsposer til de nye affaldssystem Hedensted Kommune har indført.

Hanne har været både træner – leder – sekretær og formand, så det er en kompetent ildsjæl vi hædrer med “Årets leder pokal”. Hanne har valgt at holde pause fra volleyball lige pt. og det er hende velfortjent.

Sort tillykke til Hanne og 1000 tak for indsatsen.