Årets leder 2021 i Hornsyld IF blev Henriette Storm, og til idrætsforeningens generalforsamling fik Henriette overrakt pokal og blomster.

Valget af Henriette var ikke svært, og nogle af begrundelser er nedenfor:

Henriette er en superenergisk ung ildsjæl.

Hun er altid i godt humør og har en konstruktiv tilgang til opgaverne.

Hun har været aktiv i mange år – startende i Rårup – flyttede til Hornsyld i 2008.

Henriette blev hurtigt en del af bestyrelsen i Hornsyld Børnehave og da børnene kom i skolealderen blev hun også i skolebestyrelsen. Som helt ung var Henriette selv aktiv spiller i volley afdelingen.

Nu er hun et stort aktiv for ungdomsfodbolden, hvor hun i mange har været engageret og frivillig som træner og leder. Henriette har haft både drenge- og pigehold, og hun var også initiativtager til sandkassehold for de helt små.

I ungdomsudvalget udgør Henriette sammen med Tanja Stein et stærk og aktivt makkerpar. Hun har også repræsenteret ungdomsfodbold i byfestudvalget i flere år som ansvarlig for fodboldstævnet, der afvikles i forbindelse med byfesten.

I 2022 har Henriette været initiativtager til ”Byløbet” i Hornsyld, der også afvikles som en del af byfesten. Henriette har søgt og fået bevilget 10.000 kr. og 250 løbstrøjer fra Nordea Fonden.

Henriette er en af de fantastiske ildsjæle der gør en kæmpe forskel i hverdagen.

Sort tillykke til Henriette og mange tak for indsatsen, vi håber at HIF og lokalområdet får glæde af Henriette mange år endnu.