Sussanne Engmann Emdal Rosenkilde er meget velfortjent blevet kåret til årets leder i Hornsyld IF.

Sussanne har igennem en lang årrække været en del af Hornsyld Gymnastikforening. Hun startede med at være deltagende på Forældre/Barn holdet. I 2008/2009 blev hun medhjælper på holdet og 2009/2010 overtog hun selv holdet som instruktør og har herefter været aktiv som instruktør for start set de fleste hold vi har.

På et tidspunkt var Sussanne instruktør for 3 forskellige hold. Sussanne har også selv været aktiv på de forskellige voksenhold i gymnastikforeningen. I 2018 blev Sussanne en del af Hornsyld gymnastikudvalg, samtidig med at hun stadig også er instruktør.

Nuværende er Sussanne hovedinstruktør på spring 2.-4. og hjælpeinstruktør på juniormix samt en del af gymnastikudvalget.

Sussanne er meget engageret som instruktør. Det er vigtigt for hende at sikre at gymnasterne lærer de korrekte tekniker men også at det skal være sjovt at gå til gymnastik. Hun laver mange detaljerede redskabsbaner fyldt med redskaber, så gymnasterne står så lidt i kø som muligt. Sussanne får ofte stor ros fra hendes medinstruktører for hendes evne til at tømme redskabsrummet for redskaber til hver
træning.

Som medlem af Gymnastikudvalget har Sussanne mange forskellige arbejdsopgaver blandt andet er hun
næstformand, er ansvarlig for at koordinere opvisningstøj til alle gymnasterne og er en del af SOME-teamet. Hun er altid frisk på at tage en opgave på sig eller give en hjælpende hånd.

Sussanne er en uvurderlig del af gymnastikforeningen.

Tusind tak til Sussanne for hendes store arbejdsindsats for gymnastikken i Hornsyld-området.