Birgit Klein fra Hornsyld IFs gymnastikafdeling blev tirsdag den 2/9-20 overrasket til træningen på “Motion for sjov”. Birgit blev hædret som året leder 2019 i Hornsyld Idrætsforening ☺️☺️ På grund af Covid-19 har vi desværre ikke kunnet fejre hende til vores årlige gymnastik opvisning, og derfor blev prisen overrakt til træningen.

Hele sit liv har Birgit Klein været gymnast og involveret i foreningslivet i Danmark. Hun brænder for gymnastik og har påtaget sig frivilligt arbejde på næsten alle pladser i en forening, men det er som instruktør, hun trives allerbedst.

Siden 2005, hvor Birgit og Lars flyttedet til Hornsyld, har hun været en dygtig og påskønnet instruktør for motionsgymnasterne i Hornsyld IFs gymnastikafdeling. 

Birgit har et dejligt humør og en smittende latter, og hver eneste tirsdag aften i gymnastiksæsonen kommer hun med frisk energi og et smil på læben, mens hun sørger for at styre motionsflokken gennem aftenens udfordringer., så de får sved på panden med øvelser for hele kroppen. Der bruges både store og små bolde, elastikker og meget andet.